Trupperna hemma efter Revisionsstopp i LysekilInlagt den av administrator

Under sex veckors tid har Swede Heat AB ställt upp med en styrka av 20 personer för att genomföra och dokumentera den absoluta majoriteten av värmebehandlingen under stoppet REV-13 på Preems anläggningar i Lysekil.

Det elfte revisionsstoppet som hölls under hösten är det mest omfattande för den anläggningen och räknas till ett av de största i Europa, med ca 2500 entreprenörer från ett 40tal bolag tillsammans med ca 450 personer från Preem.

Värmebehandlingen pågick dygnet runt med 12-14 personer på dagen och 6-8 på nattskift.

Swede Heat AB ställde upp med ett 40tal maskiner och över 15km kabel som kunde styra ca 200 separata värmezoner samtidigt. Över 1000 värmeelement skickades upp för att täcka behovet. Även 2st gasolbrännare á 1,2MW användes vid de större projekten.

Nämnvärt är också att under pågående stopp i Lysekil, så utfördes även ett mycket omfattande jobb i Skärblacka under 4 veckor samt ett 2 veckor långt jobb nere i Danmark som satte ytterligare 6 man i arbete. För att inte nämna de normala underhållsjobben runt om i Skandinavien…

För att läsa mer om REV-13 se läs här.
Det här inlägget gjordes i Nyheter. Bokmärk permalänken.