• Alla Nyheter

  • Swede Heat AB går för ISO 9001

   Swede Heat AB påbörjade under hösten 2016 arbetet med att uppdatera deras befintliga Kvalitetsledningssystem. Större projekt har kommit upp under tiden vilket skjutit på planeringen, men förhoppningen är att kunna certifiera bolag enligt ISO 9001:2015 redan Q2 2017

  • Trupperna hemma efter Revisionsstopp i Lysekil

   Under sex veckors tid har Swede Heat AB ställt upp med en styrka av 20 personer för att genomföra och dokumentera den absoluta majoriteten av värmebehandlingen under stoppet REV-13 på Preems anläggningar i Lysekil. Det elfte revisionsstoppet som hölls under hösten är det mest omfattande för den anläggningen och räknas till ett av de största i Europa, med ca 2500 entreprenörer från ett 40tal bolag tillsammans med ca 450 personer från Preem. Värmebehandlingen pågick dygnet runt med 12-14 personer på dagen och 6-8 på nattskift. Swede Heat AB ställde upp med ett 40tal maskiner och över 15km kabel som kunde styra ca 200 separata värmezoner samtidigt. Över 1000 värmeelement skickades upp för att täcka behovet. Även 2st gasolbrännare á 1,2MW användes vid de större projekten. Nämnvärt är också att under pågående stopp i Lysekil, så utfördes även ett mycket omfattande jobb i Skärblacka under 4 veckor samt ett 2 veckor långt jobb nere i Danmark som satte ytterligare 6 man i arbete. För att inte nämna de normala underhållsjobben runt om i Skandinavien… För att läsa mer om REV-13 se läs här.

  • Swede Heat AB ställer ut i Dubai!

   Swede Heat AB åker ner till Dubai och kommer tillsammans med Electroheat AB att ställa ut under Arabia Essen Welding & Cutting mässan som hålls mellan den 7e och den 10e Januari.

  • Nya lokaler!

   Under det senaste året har det jobbats intensivt med de nya lokalerna på Swede Heat AB’s verkstad. Och nu är det äntligen klart! Med nya kontor, matsal, omklädningrum och konferensrum ger den nya delen ett ordentligt lyft och stora ytor att arbeta och umgås.

  • Tillbaka från Australien!

   Swede Heat AB kom hem från Australien i början av Juli månad. Efter ett par intensiva dagar bakom skolbänken för att skaffa alla tillstånd som behövs för att utföra arbete där nere kunde de påbörja det 4 veckor långa projektet.

  • Australien nästa!

   Swede Heat AB åker till andra sidan jorden för att utföra arbete i Dora Creek NSW, en timmes bilresa norr om Sydney. Planet lyfter fredagen 1 Juni och vi väntas vara på plats på måndagen för att påbörja det 3-4 veckor långa arbetet.

  • Ny webbplats

   Swedeheat har en ny webbplats!